Zwanger week 6

Kensi gaat alweer week 6 in en op naar week 7. Alles gaat volgens wens, Kensi haar eetlust is weer terug en we geven haar wat vaker en kleinere porties die er nu als pap in gaan. De foto geeft niet volledig weer hoe breed Kensi is en dat er geen taille meer aanwezig is. Je merkt het met lopen dat ze al wat waggelend begint te lopen, heel koddig om te zien.

Daarbij kon ze altijd onder de tafel in de kamer door en dat gaat nu ook niet mee want effies heel makkelijk door de knieën gaan is er ook niet echt meer bij. Al met al is Kensi echt goed zwanger en heeft ze die typische honden zwangerdingen. De kleintjes kunnen we zeker nog niet voelen want we zitten op dag 42 vandaag en dit is wat over dag 42 in een hondenzwangerschap wordt verteld:

De foetus blijft groeien. De foetus begint steeds meer op een hondje te lijken. Zijn longetjes zijn nog steeds in ontwikkeling. Het is raadzaam het teefje over te zetten op speciaal krachtvoer omdat met name in de laatste drie weken van de dracht, de pups sterk zullen groeien. Door de enorme uitzetting van de beide baarmoederhoornen zullen deze dubbelvouwen, waardoor de teef een drastische verandering ondergaat. Ze is nu duidelijk zichtbaar drachtig.

Kun je nog inschrijven bij ons voor een pup? Jazeker kan dit want we weten uit ervaring dat een aanmelding niet betekend dat deze familie ook een pup bij ons neemt/krijgt. In een mensen leven kunnen er veel dingen (plotseling) veranderen waar wij niet van in kennis worden gesteld. Dit betekend praktisch dat tot het moment dat beide partijen er over uit zijn dat dan pas een pup daadwerkelijk GERESERVEERD bij ons is. Ook dan pas vragen wij een aanbetaling en is deze Mini Doodles pup voor jou!

Heb je nu zelf vragen aarzel dan niet om de telefoon te pakken en ons te bellen. Geen enkele vraag is dom alleen die vraag die je niet stelt.

Weergaven: 258

Scroll naar boven