Zondag morgen

Goede zondag morgen allemaal. Even een update hoe de afgelopen nacht is gegaan. Helemaal rustig en Kensi heeft geslapen als een roos. Zelf hebben we de wekker gezet en op zoek naar Kensi om te zien waar ze was en vooral wat ze aan het doen was. Mevrouw lag prinses heerlijk te slapen en had zoiets van wat kom jij nu doen. Op dit moment van schrijven ligt Kensi heerlijk te slapen en is ze volledig relaxt.

Absoluut geen reden tot paniek want een dracht bij honden duurt gemiddeld 63 dagen en daar zijn we nog niet en dan nog is het gewoon afwachten tot de bevalling inzet. We weten het dat wachten super lastig kan zijn maar we kunnen de natuur niet opjagen. 1 dingetje is wel nieuw en dat is dat ze wat loperig is en aan het drentelen is en dat houden we goed in de gaten.

Het leven in de buik van Kensi is door de haren weg te halen heel goed te zien en dat is prachtig. Ik probeer e.e.a. ook te filmen maar zodra de camera eraan komt gaat ze staan… maar ik blijf proberen en wie weet kan ik vandaag nog wat leuks posten.

Heb je vragen stel ze gerust hieronder want wie weet heeft een ander ook die vraag en kunnen we met jouw vraag meerdere mensen een antwoord verstrekken. Tot zover deze kleine update en voor iedereen een relaxte zondag gewenst!

Weergaven: 191

3 gedachten over “Zondag morgen”

  1. Patricia Thomas

    Kensi denk, zondag is rustdag…ik ga echt niet werken vandaag 🙂 We blijven mee afwachten maar laat de natuur maar rustig zijn gang gaan 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven