Zo leuk

Deze prachtige foto kregen we vandaag van de lieve familie van MOKY onze prachtige reu en de trotse zoon van Alex en Bruno. Afgelopen weekend was hij bij ons voor wederom een totale make-over. Hij zit/zat in vachtwissel dus alles deze keer maar is extra kort gedaan zodat we de klitten tot het minimum kunnen houden.

MOKY is net als zijn broers en zussen een schat van een Labradoodle en heeft de totale tijd braaf gestaan, netjes in bad geweest en daarna weer heerlijk droog geblazen. Een extreem lieve, trouwe en vooral leergierige Labradoodle die wederom met VEEL succes zijn cursus heeft doorlopen. Plaatje toch om te zien.

Dan nog effies snel antwoord op de vraag: “Hoe gaat het met KENSI?”.
Goed maar we merken nu al dat het ademen toch al moeizaam gaat en ze echt waggelend begint te lopen en dat is toch echt al heel snel. Ik hoop dat straks het nieuwe buikje foto wat beter te zien is hoe dik Kensi toch al is… Ik ga proberen om de foto goed te maken. Voor ik het vergeet de afspraak met de kliniek is ook gemaakt voor de röntgenfoto. Dit gaan we doen de week na volgende week dus nog even geduld. De foto wordt niet komende week gemaakt omdat op advies van de dierenarts wordt gewacht totdat de schedeltjes goed dicht zijn.

Weergaven: 173

2 gedachten over “Zo leuk”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven