Zijn we Doodlezwanger?

Zoals we hebben beloofd hier het laatste nieuws vanuit Doodle home.

Vandaag 1 dag eerder, zijn we wezen echoën en kunnen we trots melden dat “we” in blijde Doodlevewachting zijn. Hier onder de echo foto’s en de a.s. ouders. Uiteraard zijn de ouders getest, ook op DNA niveau. Wij gaan nog een stap verder en krijgen de doodle kleintjes hun eigen DNA profiel mee zodat afstamming volledig bekend is. Verwacht wordt de maat mini-doodle. Wanneer de kleintjes zijn geboren weten we de sekse en kleuren.

Om overzichtelijkheid te hebben en te behouden hebben we een nieuwe webpagina gemaakt genaamd AKTUEEL NEST waar alle linken voor berichten, foto’s en video’s over de nestjes komen te staan.

Weergaven: 11

7 gedachten over “Zijn we Doodlezwanger?”

  1. Doodle-droom_Michelle

    Wat een mooi nieuws, van harte gefeliciteerd! We wensen Kensi en Abby een heel goed vervolg van de zwangerschap toe en jullie sterkte met alle zorg rond de zwangere dames!

    1. Dank je wel voor je lieve wensen en tussen jou en ons gezegd we verwennen de Doodle dames waar we kunnen maar hierover komt zeer binnenkort weer een blogbericht 😉

  2. Geweldig nieuws en nu is het uitkijken naar eind maart! We wensen Abby alle goeds toe en we zullen jullie berichten met veel belangstelling volgen.

    1. Ik had nog niet goed gekeken, zie nu dat het toch wel dubbel feest is! Natuurlijk wensen we ook Kensi alle goeds toe!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven