Weer KPN troubles

Diegene die ons al langer volgen weten dat we in het verleden met zeer grote regelmaat een video hier neerzetten op de website of een link plaatsen voor YouTube waar we ook de video’s plaatsen over het wel en wee van de pupjes die bij ons groot worden en wanneer ze groot genoeg zijn naar de nieuwe families gaan.

Zoals jullie nu hebben gemerkt zijn er van de Mini Doodles jongens GEEN video’s geplaatst en dat heeft als reden dat we wel video’s maken maar ze niet kunnen uploaden. We hebben op advies van de KPN, die o.a. onze internetverbinding provider is want we nemen af een wat de KPN noemt alles in 1 pakket bij hun en waar we maandelijks een bepaalt bedrag voor betalen.

Is dit de ware reden van de KPN voor bij ons nieuw apparatuur?

We hebben voor een ± 6 weken geleden een geheel nieuwe Xperiabox + modem laten plaatsen waar we aan de KPN voor hebben betaald. Volgens de monteur die alles heeft geplaatst de perfecte oplossing voor o.a. het internet problemen die er toen ook al waren en waar we bij de KPN aan de bel hadden getrokken. Als compensatie werd er een WiFi versterker in het zakelijke gedeelte geplaatst zodat het signaal optimaal zou zijn en met name blijven. Helaas misplaatste hoop en valse verwachting

Helaas niets is minder waar en komende dinsdag wordt er een nieuw systeem (modem en Xperiabox) geïnstalleerd wat niet over de ADSL vaste lijn loopt maar via het zogenaamde 4G netwerk of te wel via verzendmasten die ook voor het mobile net werk zijn. Alleen vrees ik nu met grote vrezen voor het volgende, namelijk ook voor o.a. onze mobiele telefoon daarvoor is onze ervaring nu alweer 5 jaar dat dit ZEER instabiel en ZEER onbetrouwbaar en zo traag als een slak is. U raad het al we kijken hier niet naar uit maar hebben vooralsnog geen keuze!

We hpen net als de trouwe bezoeker van deze website dat we alles te somber inzien en vanaf dinsdag hier op de website wel een video kunnen uploaden en met jullie delen. Wie overigens ervaring heeft met het zogenaamde 4G netwerk voor internet verbinding en ook tips voor ons heeft meld je dan bijvoorbeeld met ons contact formulier →  Wij doen voor nu een extra kaarsje aan met de gedachten dat alles vanaf dinsdag 1 grote nare droom was en we nu wel een en ander kunnen gaan delen.

\

Weergaven: 13

Scroll naar boven