Webinar(s)

Inleiding

Verschillende webinar worden er door het jaar gegeven met verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld “Hoe los en voorkom je de klitten bij de (Labra)Doodle op een natuurlijke manier?”. Iedere hondenvacht ruikt door de oude huidresten en smeer die zich opeen stapelen in de vacht wat betekend dat wij mensen deze resten ruiken zeker wanneer de vacht bijvoorbeeld nat wordt, de welbekende hondengeur. Zo ontstaan klitten bij je hond. De vachtspray lost dit smeer & klitten op en sluit de haarschubben.

Oplossing voor waar je tegenaan loopt

Dit is een voorbeeld om op eenvoudige wijze een nare eigenschap op te lossen en zo zijn er nog veel meer praktische tips voor tijdens het borstelen juist wel of juist helemaal niet te doen. Mijn insteek is altijd volledig natuurlijk te werken met de vacht van onze Doodles. Juist deze praktische kennis ga ik met jullie delen tijdens de webinars die ik regelmatig houd.

Wat heb je nodig en is gratis

De webinars wordt gegeven middels gratis software van ZOOM. Download deze gratis software op je eigen device (PC, tablet, telefoon). Je ontvangt van mij per een e-mail met o.a. een deelname link met wachtwoord. Het aantal deelname plekken is beperkt en echt VOL = VOL dit om zo de kwaliteit van de webinars te waarborgen!

AANMELDEN & iNFORMATiE
KLiK HiER >

Bezoeken: 206

Scroll naar boven