We gaan ervoor!

Weer even een update want zoals eerder beloofd dat wanneer er daad werkelijk hier bij ons Doodle nieuws te melden is, dat we dit nieuws zouden melden hier op de website wat we bij deze doen want… belofte maakt schuld dus vandaag in de pen voor een update van Mini Doodles!

Een zeer spannende update kunnen we deze keer zeker zeggen wat het wachten zeker waard was want wellicht dat we over een kleine ±drie maanden een fantastisch nest klein voor wat betreft de grote, en met klein bedoel ik 47-50 cm, klein-medium Doodles kunnen gaan verwachten. De combinatie was voor ons een droom die wederom in vervulling is gegaan. Eerst de ouderdieren aanschaffen dan de gezondheidstesten trajecten doorlopen en afwachten op de resultaten en dan weten dat alles meer dan goed is om maar te zeggen uitmuntend dus groen licht voor de fokkerij. En dan is het eindelijk zover dat je echt kan gaan plannen.

De reu is werkelijk een plaatje om te zien. Diep donker rood mahony te omschrijven zo mooi en… hij heeft super pigment wat te zien is aan zijn perfect zwart gekleurde neus en lippen iets wat wij binnen de fokkerij heel belangrijk vinden! Dat voor wat betreft zijn looks en ja echt er komt een foto zo snel als mogelijk is en wanneer alles een daadwerkelijke feit na het daten en dan hopelijk de te verwachten Doodle pupjes er zijn.

Dan over de reu de aanstaande papa zijn karakter, wat kan ik hier over kwijt zonder ook maar 1 letter hierover te overdrijven?
Hij is G E W E L D I G en dan boedel ik ook echt geweldig van karakter door zo veel componenten van criteria. Hij is intens trouw, leert zo snel dat je het amper kan bijhouden, zeer invoelend, zeer empathisch en dan ook in staat om in te vullen met opdrachten. Hij luistert niet alleen nee hij weet al wat je wenst voordat je dit hebt uitgesproken. Voor ons een Doodle die zijn gewicht meer dan in goud waard is!

De a.s. Doodle mama heeft inmiddels al bewezen perfecte Doodle kindjes te kunnen krijgen weliswaar met andere partner en daarom zijn wij van mening dat specifiek deze combinatie gemaakt is in de sterren. Dit was voor nu de update en ik kan je vertellen dat we super blij zijn en vol verwachting.

Bezoeken: 15

Scroll naar boven