Wat vind jij van onze pupjes

We kregen weer foto’s toegestuurd van onze families die inmiddels een pupje van ons hebben. De beide juweeltjes heten, de zwarte “COCO” en de crème “Teddy”. Coco heeft een curly vachtje en Teddy een fleece structuur. Wel opgemerkt dat beide volledig anders zijn getoiletteerd wat ook een ander beeld geeft.

Weet dat wij zo enorm blij zijn wanneer we foto’s mogen ontvangen want dit helpt ons verder met het verwezenlijken van onze fokdroom. Daarbij genieten we van de foto’s van elke mimiek en in de lens vol liefde. Geniet dagelijks van de “rakkers”, zoals dagelijks doen van ons Guusje het nestzusje van deze dames.

Bezoeken: 18

12 gedachten over “Wat vind jij van onze pupjes”

  1. Wat een lekker koppies zo, ze kijken je zo innemend aan. We hopen in de loop van de komende periode ook in zulke oogjes weg te mogen smelten.

    1. Wij zijn een zeer huiselijke, kleine fokker met een fokplan. Echter kunnen wij nimmer heel Nederland van een pup voorzien en verwijzen graag naar de landelijke groep van Nederlandse Mini Doodle toe. Hier zijn fokkers aangesloten die ook gezondheid op nummer 1 hebben staan. Wellicht komt volgend jaar een kleintje van ons bij jullie. Onze verkoopwijze gaat veranderen en de webpagina zal komende tijd worden geupdate.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven