Wat nu dan?!?

Al jaren geven wij heel duidelijk advies en tips in de eerste instantie aan de telefoon en daarbij ook met ons pup aanvraag formulier dolor middel van de vragen die op het formulier staan. Onze missie is voor ons heel duidelijk en delen we ook namelijk die gouden mandjes en families te vinden voor onze gefokte pupjes. Vanaf het moment dat wij Doodles of Labradoodles gingen fokken waren we heel duidelijk over de volgende stelling:

“Geen enkele hond is hypo-allergeen.”

Deze stelling dragen we vanaf het eerste moment ook uit waardoor er veel weerstand voor ons kwam binnen de Fokkers Doodle Wereld. Toevallig kwam ik de volgende link in een nieuwsbrief tegen en ben gaan kijken want zag de woorden hypo-allergeen en Labradoodle in de tekst en werd nieuwsgierig. Ben jij ook net als ik nieuwsgierig klik dan HIER

Stel jezelf als ouder is voor in dit verhaal, ik moet er niet aan denken dat mij dit zou overkomen en dan heb ik het niet over het geld maar over het verdriet binnen het gezin. Ik noem dit traumatisch voor het kind want welk kind wil nu niet een hond hebben en van houden voor een hondenleven lang?

Wees gewaarschuwd wanneer u een beslissing en besluit neemt voor het aanschaffen van een hond, Doodle, Labradoodle of welke naam dan ook. Leer van het verhaal wat niet zo maar is verteld maar waar terdege wetenschappers en doktoren aan het woord zijn. We wilden ook weer dit verhaal met jullie delen want niet voor niets zijn we al meer dan 35+ jaar fokker met nog steeds hetzelfde telefoonnummer en zelfs de URL van de Raad van Beheer geregistreerde kennel wordt nog steeds door ons betaald en door gelinkt voor onze pupkopers naar onze contact gegevens! Je weet per slot van rekening maar nooit.

Weergaven: 32

Scroll naar boven