Wanneer?

We weten uit ervaring dat veel mensen een angst hebben om ons te bellen want de aannames zijn er ten overvloede zoals, wellicht hebben ze het druk? Komt het wel gelegen dat ik bel? en zo kan ik nog wel even doorgaan. Weet dat je altijd met alle vragen gerelateerd aan de Doodles kan bellen.

Komt het om wat voor reden niet uit zullen we dit zeker melden maar weet dat naar ons bellen nimmer een issue is voor ons is. Dan krijgen we de vraag of onze wachtlijst vol is? Hierop kunnen we snel antwoorden want we hebben geen wachtlijst. Iedereen maakt een kans want wie kan de toekomst garanderen?

Het is simpel bij ons eerst de 21e een echo dan weten we hoe en wat en zullen we dit plaatsen en als het dan goed is komt er een bevalling wat we ook hier gaan melden wanneer deze start. Zelf dien je dan actie te ondernemen om aan ons te laten weten dat je geïnteresseerd bent in een pup van ons en dan gaat alles verder voor wat betreft komen, kennismaken etc.

Wij zijn super benieuwd of ons gevoel goed zit voor de meiden en of ze kleine mini-doodles gaan krijgen. De echo zal over 1 week duidelijkheid geven en natuurlijk gaan we die met jullie delen zoals we nu de afgelopen tijd ook hebben gedaan.

Bezoeken: 50

1 gedachte over “Wanneer?”

  1. Wat hebben jullie een mooie site.
    Wij gaan duimen voor de echo aankomende vrijdag. Groetjes Gea Zwijnenberg

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven