Verzoek en zo

Leuk hoor de vele reacties die we zowel per telefoon als e-mail van jullie mochten ontvangen als reactie op onze advertentie. We kunnen ook wel zeggen zonder te overdrijven dat de reactie overweldigend waren. De website is in beweging en zoals je kan zien is aan de rechterzijde een nieuwe  webpagina toegevoegd en een link voor alle puppy gerelateerde onderwerpen bij elkaar. Leek ons wel zo handig.

Abby slaapt veel meer en dan zoals op de foto hieronder laat zien languit lekker genieten. De buik is lekker kort gemaakt voor de echo mocht je je afvragen waarom de buik geschoren is. Alles gaat naar wens en Abby geeft  heel goed aan ons aan dat ze kleinere porties wenst te eten en dus ook vaker en… ook vooral hele lekkere dingen. Ach… lekker verwennen in deze is naar ons idee helemaal niet verkeerd.

De vraag die we thans veel krijgen is deze: “heeft het nog zin een pupaanvraagformulier in te sturen?”. Jazeker want wij weten na 35+ jaar dat mensen nogal van mening kunnen veranderen om diverse redenen omdat het dagelijkse leven niet statisch is. 

Dan de vraag over de a.s. papa van het nest “of daar ook foto’s van komen?”. Uiteraard komen daar foto’s van en dat zal zijn wanneer de kleintjes geboren zijn evenals de foto’s van de kleintjes.

Wordt vervolgd!

Abby 6 weken

Weergaven: 67

Scroll naar boven