Veel vragen…

Heel erg leuk vinden we alle belangstelling en de meest gestelde vraag is toch wel hoe groot worden de kleintjes? We weten uit het verleden dat we kunnen rekenen op kleintjes gemiddeld rond de 38 cm – 48 cm waarbij de verschillen niet in de moeders zit maar in de sekse. Een reu is bij ons in de fokkerij groter dan een teefje. Ook wat forser voor wat betreft de bouw en dan houdt de verschillen eigenlijk op wanneer je wenst te veralgemeniseren. Gezien de combinaties die we hebben gekozen worden de kleintjes van Kensi ook niet groot en zeker ook binnen de range zoals hiervoor aangegeven.

Dan de karakters van de echtelieden, Bob is een stabiele en leergierige, heel sociale en vooral slimme hond. Hij is super trainbaar en luistert als de beste! Een echte vriend voor het leven en wij zijn dan ook vol voor hem en met name zijn karakter gevallen. Bob heeft een prachtige diep zwarte vacht met hele mooie open krullen. Bob is een echte allemands vriend.

Kensi is een ware levensgenietster, doet niets impulsiefs en behoud altijd het overzicht. Kensi weet precies wat ze wel en niet wil en laat je dit zonder dominant te zijn ook weten. Kensi is heel charmant om vooral datgene voor elkaar te krijgen wat ze aanvankelijk voor ogen had. Kensi is super sociaal en leert heel makkelijk waardoor ze ook die dingen leert en doet wat je nu net niet zou wensen of willen. Wij kunnen hier enorm om lachen maar dan dat koppie van Kensi zo van lach je me nu echt uit? Wij zeggen dan altijd nee, nee, nee Kensi we lachen je toe!

Abby, tja… Abby een waar portret waar ik echt uren over zou kunnen vertellen wat die allemaal al heeft uitgehaald. Abby heeft een eigen wil die ze zeker niet onder stoelen of tafels steekt en wat Abby wil gaat zeker gebeuren is haar motto voor alles. Of te wel er leiden vele wegen naar Rome en Abby bepaald wel voor zichzelf en het liefst ook voor ons welke route we gaan nemen. Abby is heel volhoudend en vastberaden iets wat we ook in haar kids terug zien 🙂 Daarbij heeft ze een geheugen als een olifant en vind je in haar ogen dat ze onterecht is bejegend dan is ze echt gepikeerd. Wij genieten van Abby haar karakter en laten haar vooral in haar waarde. Het leven van Abby gaat op Abby haar manier en voorwaarden.

Dit was een beetje voorstellen van de aanstaande ouders.

Abby X Bob 1e nestje de twee donkere zijn donker bruin

Weergaven: 5

Scroll naar boven