Vachtverzorging

Er zijn en / of komen diverse online webinars beschikbaar voor jou om je te helpen met de vachtverzorging van jou NL Mini Doodle. Zij zijn bekend met de borstel, (Labra)Doodle Vachtspray, controle kam en schaar en waterblazer want vachtverzorging is levenslang en iedere 6-8 weken een trimbeurt en 2-3 keer peer week uitblazen en/of borstelen.


Hier de onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de online webinars voor NL Mini Doodle over de vachtverzorging.

Mis je een onderwerp of wens je graag een onderwerp graag behandelt te zien, weet dan dat daar altijd plek en plaats voor is tijdens een online webinar.

1) Webinar Bioritmisch Borstelen. Hoe los en voorkom je de klitten bij de NL Mini Doodle op een natuurlijke manier?

Iedere hondenvacht ruikt door het verrottingsproces van de oude huidresten (en dode cellen) en smeer die zich opeen stapelen in de vacht wat betekend dat wij mensen deze resten ruiken zeker wanneer de vacht bijvoorbeeld nat wordt, de welbekende hondengeur. Zo ontstaan o.a. klitten bij je hond. De (Labra)Doodle Vachtspray lost dit smeer & klitten op.

Dit is een voorbeeld om op eenvoudige wijze een nare eigenschap op te lossen en zo zijn er nog veel meer praktische tips voor tijdens het borstelen juist wel of juist helemaal niet te doen. Mijn insteek is altijd volledig natuurlijk te werken met de vacht van de honden. Juist deze praktische kennis ga ik met jullie delen tijdens de webinar aan staande.

2) Model knippen bij je NL Mini Doodle. Welke accenten zet je in het NL Mini Doodle model?

Wat maakt een (Labra)Doodle een (Labra)Doodle juist zijn specifieke model die veelal geknipt wordt. Dat knippen en de juiste accenten in het model maken juist dat ga ik je leren op een volledig ontspannen manier! Welke scharen gebruik je waarvoor en juist waarom. Waar loop je zelf tegen aan en specifiek deze vragen ga je antwoord op krijgen tijdens de webinar.

3) De tafelmanieren want hoe begin je vanaf dag 1 wanneer je jouw pup thuis hebt?

De vachtverzorging van je NL Mini Doodle begint vanaf de 1e dag dat jouw pup bij je woont. Hoe pak je dit aan? Wat doe je juist wel en hoe en wat laat je juist achterwege? Ook dit leer ik je allemaal.

4) Direct anti klit oplossing, hoe jij dat eenvoudig zelf doet

De vacht gaat in vachtwisseling en dus klitten hoe jij dit zelf kan oplossen wordt jou geleerd op een eenvoudige manier.

5) Opvoeding en Gedrag

Loop je tegen uitdagingen binnen de opvoeding aan dan is deze webinar zeker een oplossing voor jou en je harige vriend.

6) Vraag en Antwoord of te wel een FAQ

Alle vragen die bij je leven en die je graag beantwoord wil hebben kun je tijdens deze webinar live stellen. Wens je een dieper probleem aan te kaarten is overleg hierover van te voren wel handig. Gebruik hiervoor het onderstaand formulier om een en ander aan te geven.


Mee doen doe je zo en wat heb je er voor nodig?

Het webinar wordt gegeven middels gratis software van ZOOM > of Team download de gratis software op je eigen device (PC, tablet, telefoon). Je ontvangt een e-mail met o.a. een deelname link met wachtwoord. Het aantal deelname plekken zijn beperkt. VOL = VOL. Kwaliteit wil ik blijven waarborgen! Gemiddeld duurt één sessie 1 uur.

Kosten voor deelname aan het webinar

Deelname voor niet donateurs van de NMD geldt een vergoeding van €124,95 per sessie (inclusief een handout). Voor NMD lid/donateurs is deelname (inclusief een handout) een kortingscode beschikbaar. Te vinden in het ledengedeelte: www.mini-doodle.nl

Opgeven voor deelname

Weergaven: 1419

Scroll naar boven