Uitgevlogen

Na tijden weer een online berichtje vanuit Huize Mini Doodles. Door ziekte van de programmeur wat direct gevolgen had, was er geen nieuws zoals jullie van ons gewend zijn met name over ons laatste mini-doodle nestje.

De kleintjes zijn al een geruime tijd uitgevlogen en voor zover wij weten en kunnen vertellen gaat alles met de families meer dan voorspoedig. Ook krijgen we heel regelmatig e-mails met de vraag wanneer we weer een nestje verwachten. Hierover kunnen we heel duidelijk zijn namelijk is er nieuws te melden dan komt dit vanzelf op de website te staan.

Verder voor wat betreft het toesturen van een pupaanvraagformulier het volgende, wanneer je ons een pupaanvraag stuurt allereerst onze dank hiervoor. Voor de goede orde wij gaan jou niet bellen. De actie voor wat betreft het in contact met ons komen ligt volledig bij jou! Wanneer je geen telefonisch contact met ons opneemt worden jouw gegevens conform de Nederlandse en Europese wet door ons vernietigd. We melden het nog maar een keer!

Wil je over onze fokkerij op de hoogte blijven is een regelmatig bezoek aan onze website een tip en advies.

Bezoeken: 162

Scroll naar boven