Tjongjonge

Even wat rustiger voor wat betreft het nieuws van onze kant want zoals de trouwe bezoeker van onze website weet, wanneer de pupjes 6 weken zijn we heel actief aan het buitenshuis socialiseren zijn wat we zeker niet allemaal filmen omdat we het contact met de pups en focussen op de positieve ervaring voor de Mini Doodles jongens veel belangrijker vinden.

Overigens voor diegene die zelf ook net een pup hebben of gaan krijgen er is bij Natuurlijk4Dogs een leuke gratis educatieve en informatie serie aan de gang over opvoeden van een pup met al haar facetten. De linken van de serie vind je onder Blog Nieuws in het horizontale menu bovenaan. Of ben je heel nieuwsgierig hier alvast deel 1 >> en doe er je voordeel mee. Zowel vacht en huidverzorging en ook opvoedkundige tips die je op een positieve manier verder helpen.

Dan heel iets anders namelijk het verkrijgen van een DNA profiel wordt door een onafhankelijk instituut verzorgd en we hadden al twee weken geleden de pakketten aangevraagd/betaald en gisteren zijn ze binnengekomen. Vanmorgen het wangslijmvlies afgenomen (moest op een nuchtere maag want natuurlijk geen besmetting van het vers vlees in het wangslijmvlies) en meteen vandaag ook opgestuurd en nu wachten op de unieke DNA codes van je jongens.

.

Bezoeken: 49

Scroll naar boven