Staatsievideo

Vandaag hebben we voor het eerst is wat anders gedaan namelijk in plaats van de statische foto’s hebben we nu een soort van voorstel video gemaakt van de 10 kleintjes. Natuurlijk ook nieuw voor ons dus we kunnen nog een hoop verbeteren en veranderen maar de essentie is dat we jullie allemaal laten meegenieten van ons 10-tal.

Wil je snel de video bekijken klik dan HIER en geniet zoals wij elke minuut van de dag doen! Nog even dit zoals voorspelt of alle pupjes een nieuwe familie hebben en of we nog pupjes voor de verkoop beschikbaar hebben? Inderdaad hebben we nog plek voor een familie voor een van onze pupjes. Vanmorgen kregen we een e-mail dat een familie die een bezoekafspraak had elders een pup heeft gekocht. Heel erg bedankt voor het afzeggen van de bezoekafspraak en nu zoeken we een lieve familie voor een pup van ons!

Dus zoek je een goed gesocialiseerde pup van een betrouwbare fokker neem dan contact met ons op. Alle gegevens staan op onze contact pagina. Vul ook ons pup aanvraagformulier in dan maken we snel een afspraak. Zoals we vaak zeggen u zoekt een gezonde en goed gesocialiseerde pup wij zoeken fatsoenlijke families waar onze pup meer dan gewenst is.

Weergaven: 5

5 gedachten over “Staatsievideo”

  1. Susanne stroosnijder

    Wij duimen dat er voor ons nog een pup tussen zit. We genieten iig volop van de foto’s en filmpjes.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven