Saartjes kids 1e dag

Uiteraard proberen we alle informatie met jullie te delen vandaar dat we vandaag beginnen met een vroeg videootje. Voor alle duidelijkheid de website is de informatie plek vanuit hier worden foto’s en video’s online gedeeld. Saartje en de kleintjes hebben een relatief goede nacht gehad.

Mama Saartje was gewoon bewusteloos en heeft heel veel geslapen waarbij dan toch ook weer de melkbar continue geopend was en de kleintjes al heel goed de weg hiernaar toe weten. Voor de mensen die de statistiek bijhouden het kleinste eerstgeborene zwarte meisje was 159 gram bij de geboorte en weegt nu 171 gram terwijl gebruikelijk is dat de pupjes de eerste dag afvallen. Ons prachtige abrikoos reutje was 207 gram bij de geboorte en weegt nu 212 gram. Wij zijn super tevreden en zijn heel bij dat ook de melk van Saartje weer als slagroom is om van te groeien.

De andere twee pupjes daarvoor geld dat het meisje met het witte borstvlekje 217 was met de geboorte en nu 225 gram is en de crème jongentje 210 was gram was en nu op 217 gram zit. Door deze gewichtjes kun je ook zien dat ze NL mini-doodles zijn. De dierenarts was ook super tevreden voor zowel mama Saartje als ook haar kindjes.

Bezoeken: 200

Scroll naar boven