logo doodlehome
Mini Doodle pups te koop bij huiselijke fokker

Op zoek naar Nederlandse Mini Doodle pup(s)?

Fokker in huiselijke sfeer

Met liefde verzorgde Mini Doodle pups uit kleinschalige hobbyfokkerij.

Verantwoord gefokt

Verantwoord gefokt binnen afgesproken fok kader van Nederlandse Mini Doodle.

Advies na plaatsing

Wij staan voor je klaar met raad en daad. Lange ervaring in opvoeding en vachtverzorging.

Officiële fokker Nederlandse Mini Doodle

Een greep uit de door ons gefokte pups

Meer informatie?

Hoi, Wij zijn Marion & Harriet Brouwer uit Lutten. Hondenliefhebbers met een schat aan ervaring in vachtverzorging en het fokken van honden. Af en toe fokken wij, met veel plezier, liefde en eindeloze inzet, een nestje Nederlandse Mini Doodle letterlijk in het hart van onze woning, onze woonkamer. Wij zetten ons niet alleen in voor gezonde pups maar vinden het erg belangrijk deze een goed tehuis te geven. Daarom kunnen we wat streng zijn als we een mini doodle pup te koop aanbieden. Ben jij dat liefhebbende toekomstige baasje? Dan horen wij graag van je!

Zo werken wij!

Onze pups worden bij ons in huis geboren en verblijven in onze woonkamer. We “verbouwen” onze woonkamer om tot onze PupKamer. De eerste 6 weken ontvangen we nog geen kraambezoek, een en ander afhankelijk van hoe alles gaat met moeder en kids. Wij vinden het erg belangrijk dat mama en haar pups in het begin even voldoende rust krijgen. We zorgen we er natuurlijk wel voor dat de pupjes kennis maken met mensen want knuffelen doen we allemaal erg graag en vooral veel!

Wanneer de pupjes groter worden dan gaan we intensief aan het werk met het actief binnen- en buitenshuis optimaal te socialiseren. Wanneer de pups wat ouder zijn en de temperatuur buiten het toelaat mogen zij een paar uurtjes (naar gelang hun leeftijd) per dag bij ons in onze tuin spelen en ravotten. Ook doen wij de bench training met als achterliggende gedachte dat de overgang straks naar de nieuwe familie vlekkeloos verloopt en een Mini Doodles pup een bench al is gewend.

We starten vroeg met zindelijkheidstraining waardoor de kleine Doodleman of Doodlevrouw al zo goed als zindelijk is wanneer hij/zij vertrekt naar jou. Onze pups worden afgegeven met een koopovereenkomst, worden 3 x ontwormd, worden gechipt, hebben een EU paspoort, een afstammingsbewijs met DNA profiel, hun eerste puppy enting of titeren en een klinische gezondheidsverklaring en NMD pup certificaat

Socialisatie

Onze pupjes zijn bekend met alle huiselijke geluiden, worden volop geknuffeld, hebben heel veel mensenhanden gezien/gevoeld, ontmoet alvorens zij vertrekken naar hun nieuwe baasje. Uiteraard zijn zij al bekend met het verkeer, hebben hun eerste autoritjes bij ons gehad. Ook hebben zij kennisgemaakt met een halsbandje en zijn zij diverse keren met het halsbandje om en riempje mee naar buiten geweest voor een wandelingetje en/of zittend in de bolderkar en/of bakfiets.

Pups zijn bekend met de borstel, (Labra)Doodle Vachtspray, controle kam en schaar en waterblazer want vachtverzorging is levenslang en superbelangrijk voor een Doodle. De pupjes worden op deze wijze, door ons goed gesocialiseerd in één van de belangrijkste fase van hun leven. We doen ons best om de pup een fijne, warme en stabiele basis voor de rest van hun leven mee te geven.

Wat is een Nederlandse Mini Doodle?

Mini Doodle Pup kopen? Dan is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen de Nederlandse Mini Doodle en bijvoorbeeld een Labradoodle en Australian Labra Doodle. Meer dan een zomaar een Doodle, lees hier meer.

Waarom een Nederlandse Mini Doodle pup kopen?

Een NL Mini Doodle is GEEN kruising tussen een Labrador en een Poedel. Net als een Australian Labradoodle bestaat een NL Mini Doodle uit veel meer honden en pas een echte authentieke NL Mini Doodle is en een zogenaamde NL Mini Doodle Hond. Lees hier meer over de Nederlandse Mini Doodle

< Terug naar de website

Weergaven: 1744

Scroll naar boven