NL Mini Doodle

Pups alweer 3 weken

Pups alweer 3 weken en we zitten op dag 21 gerekend vanaf de geboorte en wat is de tijd gevlogen. Alle 7 groeien goed en vandaag is het 1e vaste eten hapje te weten gemalen rosbief. Als het lukt gaan we foto’s hiervan in het online fotoalbum plaatsen. De oogjes zijn nu goed open en ze kijken je heel wijs aan en het is me gelukt een mooie foto van te maken die eveneens te vinden in het online fotoalbum.

Iedere dag proberen we foto’s hierin te zetten als een mooi dagboek voor ons zelf. Doen ze al het een en ander? De wereld waarin ze verkeren is nog steeds, naar onze menselijke maatstaven, relatief erg klein, maar ze gaan stapje voor stapje op onderzoek uit. Mama Bobbi laat dat ook toe want de andere “tantes” mogen nu ook met de kleintjes kennismaken iets wat voor 3 dagen geleden nog ondenkbaar was. Hoe mooi kan alles zijn.

Kregen we ook de vraag die hier zeer zeker wel willen noemen “Hoe zijn de individuele karakters?“. Alle 7 zijn zeer zeer relaxt te noemen waarbij het crème meisje, daarbij is op te merken, dat ze haantje de voorste is en zeer ondernemend ten opzichte van de rest. Dit is wel opmerkelijk te noemen dus een meisje die het leuk vind om wat te doen en mentaal geactiveerd en ondersteund te worden.

Spreekt dit je aan? Laat het ons weten en wellicht kunnen we je matchen. Een aanrader vinden wij is je te verdiepen in de mind(gedachte) van de hond (heb je dat al gedaan?) zodat je snapt waarom hij/zij iets doet dan kun je zelf “iets” ombuigen van ongewenst gedrag naar gewenst gedrag en is “school” in wat voor vorm dan ook overbodig. Hierbij opgemerkt dat NL Mini Doodle zeer slim is.

PS wil je op de hoogte van ons blijven abonneer je dan HiER.

pupjes
NL Mini Doodle

Weergaven: 76

Scroll naar boven