NL Mini Doodle

Pupjes 2 weken

De kleintjes zijn alweer 2 weken oud en de kenmerken zoals oogjes en oortjes die langzaam open gaan. De oogjes zijn goed open maar je merkt dat de kleintjes nog niet goed zien. Zoals de lectuur laat lezen zien ze wazig en kunnen ze goed onderscheid maken tussen licht en donker. Je gezicht echt zien is er nog niet bij. Wel komen ze heel veel in de handen wat goed is voor de socialisatie.

Mama Bobbi is nog steeds de belangrijkste figuur in hun leven en dat is maar goed ook. Daarentegen de grootste crème dame vind wat mama eet ook eerst alleen maar heel interessant maar inmiddels is de bak met voer ook heel interessant geworden en likt ze de voerbak van mama uit.

Natuurlijk kan ze dit voer nog niet eten maar haar ontbreekt het niet aan doorzettingsvermogen. Afgelopen dagen hebben we haar verschillende keren uit de voerbak moeten halen tot hilariteit van onszelf. Zo’n kleine druif zo dapper de wereld aan het ontdekken. Eén ding staat voor deze dame vast dat ze zeer inventief en zeker ook creatief is de kwalificeren.

De andere pupjes doen dit “pikken” niet iets wat mama het liefst heeft. Wij genieten van dit geweldige nest wat in aanleg rustig is mist ze goed worden voorzien van hun natje en droogje en niet te koud of niet te warm is. Aan alles wordt gedacht.

NL Mini Doodle

Weergaven: 17

Scroll naar boven