Verkoopwijze Oudere NL Mini Doodle

Onze werkwijze voor een oudere NL Mini Doodle,
duidelijk op een rijtje gezet:

LET OP!
De koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een NL Mini Doodle, komt uitsluitend schriftelijk tot stand (dus door en na ondertekening van de schriftelijke overeenkomst door verkoper en koper.

Zekerheid

Bij een oudere Mini Doodles NL Mini Doodle zit vanzelf sprekend:

  • DNA profiel
  • DNA uitsluitsel ouders verwantschap
  • NMD pup certificaat
  • Volledig gevaccineerd / getiterd
  • Volledig ontwormd
  • Europees paspoort
  • Klinisch getest

Thuis en dan?

We zijn er van overtuigd dat de nieuwe familie goed op zijn NL Mini Doodle lieveling gaat passen en opvoeden zoals o.a. is besproken en gedocumenteerd in ons puphandboek > om zo een lang en gezond hondenleven te starten. Desalniettemin vragen we wederom aan de nieuwe familie ons bij problemenprobleempjes en uitdagingen meteen op te bellen. Ook om ons regelmatig op de hoogte te houden. Dit alles zou ons heel blij maken!

De wens en insteek van ons is om samen, mens en dier, een geweldig fijn, lang en gezond leven te hebben met samen veel plezier te hebben en/of gaan beleven. Uiteraard blijven wij na aankoop klaar staan met raad en daad, advies en begeleiding van onze Mini Doodles pupjes. De bal voor de hulpvraag ligt in jouw hoek en weet dat geen enkele vraag dom is, alleen die vraag die je niet aan ons stelt.

Tot slot nog even dit

Overigens ben je naar aanleiding van het bezoek aan deze website alleen geïnteresseerd in de verkoopprijs en is deze prijs wel uitsluitend en doorslaggevend voor jouw keuze, dan verwijzen we je heel graag door naar de diverse advertentie websites waar allerhande (eveneens stamboomloze) hondjes worden aangeboden.

pupjes

Bezoeken: 281

Scroll naar boven