pupjes

Open

Belofte maakt schuld is een uitspraak die voor dit moment zeker opgaat. Het leuke nieuws is dat de meiden in rangorde of te wel natuurlijke hiërarchie binnen de groep aan het loops worden zijn. Dus tijd om een en ander te gaan regelen om het daten mogelijk te maken.

Door ons zijn de keuzes gemaakt op basis van voor ons moverende redenen binnen ons fokplan. Nu is het echt hopen dat optie 1 gaat lukken en dat ze, de beide Doodles, elkaar in het eggie ook “leuk” vinden. Daaraan gekoppeld is voor nu onze inschrijflijst ook open.

Wanneer je nog steeds geïnteresseerd bent in een pup van ons, is het raadzaam om jouw wens bij ons kenbaar te maken. Heb je al een pup inschrijf formulier ingestuurd dan zeker ook nu laten weten want anders word je formulier vernietigd.

Bij de Nederlandse Mini Doodle Groep hebben we een eigen communicatie en interactieve groep waar we de verdere updates en informatie (gaan) plaatsen dus snel lid worden. Wij zijn echt super enthousiast over de komende combinatie, weer een stapje verder binnen ons gestelde fokplan.

Weergaven: 74

Scroll naar boven