Mini Doodles NL Mini Doodle huiselijke fokker

Gezondheid testen

Onze eigen NL Mini Doodles hebben, wanneer ze worden ingezet in onze hobby fokkerij, diverse officiële gezondheidstesten ondergaan en volledig goedgekeurd zijn volgens de hoogste eisen en fokregels van de NMD. Ook hebben ze hun een eigen unieke DNA profiel, welke gekoppeld is aan de onderhuids geïmplanteerde unieke hondenchip en die is gekoppeld aan de officiële gezondheidstesten, een gesloten cirkel.

In onze hobbyfokkerij fokken we volgens het fokplan, fokregels en fokeisen samen- en vastgesteld door de belangenbehartiger NMD van het nog in opbouw hondenras NL Mini Doodle >

Zijn we een kennel?

Ofschoon we worden aangeduid als “kennel” wonen onze NL Mini Doodles net als bij jou, als het goed is, in huis met een pluche mand of lekker samen bank hangen. Wij werken niet met zogenaamde “gastgezinnen” constructies.

De pups worden, zoals wij vinden dat het hoort, uiteraard ook bij ons in huis, om precies te zijn in het hart van ons huis in de woonkamer geboren en groeien hier ook op. Vanaf het eerste moment, het eerste ademhalen, start hier bij ons het (actieve) socialisatieproces van de net bij ons geboren pup(s).

Onze eigen (gefokte) NL Mini Doodle

Onze fokdieren voldoen aan de fokvoorwaarden & eisen van de NMD. De dieren hier voorgesteld zijn allemaal gekeurd en voldoen aan de fokeisen van de NMD.

Doodlehome Guusje:
zwart-wit, fleece, 38 cm
Doodlehome Poppey:
zwart-wit, fleece, 38 cm
Oskar:
crème, golf fleece, 37 cm
rij 1 van links naar rechts Guus – Oskar
rij 2 van links naar rechts Poppey

Weergaven: 7786

Scroll naar boven