Nog meer leuk nieuws

Zoals aan iedereen aan de telefoon aangegeven houden we jullie met onze website op de hoogte van het wel en wee van onze huiselijke dingen waar onder de eventuele pup planning. Melde ik al dat 1 Doodle dame inmiddels loops was geworden, is nu ook Doodle dame 2 loops geworden dus je snapt we gaan druk zijn.

Allereerst het mobiele nummer zoals nu nog op ons logo/plaatje vermeld is dat is niet langer actief voor de Mini Doodles maar is van en voor het bedrijf van Marion genaamd Natuurlijk4Dogs. Het telefoon nummer voor om met ons in contact te komen is: 0523 681612.

Alle voorbereiding voor het daten van de dames is in volle gang en hopelijk gaat alles allemaal met veel succes verlopen. Je merkt dat we doen wat we beloven en dus de website van actuele informatie voorzien. Dan krijgen we e-mails binnen van heeft het nog zin om te reageren met een pupaanvraag formulier? Ja dat heeft zeker zin want we krijgen veel formulieren maar niet iedereen belt bijvoorbeeld of families die hebben al hun harige vriend inmiddels gevonden of de familie omstandigheden zijn gewijzigd en willen geen pup meer wat allemaal goed is.

Wij kijken weer uit naar alle avonturen die we de komende tijd gaan beleven om uiteindelijk weer mooie Doodle pups gaat te verwelkomen zoals het plaatje hier onder laat zien.

Bezoeken: 8

Scroll naar boven