Nieuws van Saartje

Zoals beloofd houden we jullie op de hoogte en wat spreekt nu meer dan een foto van ons aller Saartje die echt nog loopt te rennen en te springen maar toch echt heel erg zwanger is zoals je kan zien op de foto hierboven. Saartje is eigenlijk geen dik propje maar een slanke ranke den en wanneer je de foto zo bekijkt kan je nu niet echt van een taille spreken. Op de foto hierboven ligt ze lekker bij mij op bed te relaxen.

Lekker bewegen doet Saartje dus nog prima en wij moedigen haar ook aan want een goede conditie is altijd goed en geeft Saartje voorsprong voor en tijdens het bevallen. Voor ik het vergeet onze Bobby is ook helemaal goed gekeurd iets waar we heel blij mee zijn want Bobby gaat ons hopelijk weer verder brengen met onze droom voor onze hobby fokkerij. Binnenkort komt Bobby met foto op de website.

Bezoeken: 37

30 gedachten over “Nieuws van Saartje”

 1. Hoera! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de puppies!
  Hoop dat alles goed gaat met Saartje, ze ligt er iig moe maar rustig en voldaan bij lijkt het! Nu lekker uitrusten en genieten!
  Hartelijke groeten,
  Rimmie den Uyl

 2. Francis Vaessen

  Goedemiddag!!
  Gefeliciteerd met het nieuwe nestje. Ik hoop dat alles goed is gegaan met Saartje en de pups. Ik had al een donkerbruin vermoeden dat het zover zou zijn, omdat jullie de andere dagen altijd al eerder op de dag een update gaven.
  Ik probeerde jullie te bereiken, maar jullie zijn natuurlijk druk met alles. Ik zal het in de loop van de dag weer proberen.
  Ben eerder deze week al een keer op bezoek geweest bij Willem uit jullie vorige nestje. Die woont vlak bij ons in de buurt. Hij zou het geweldig vinden om een nieuw speelkameraadje te krijgen.
  Tot snel, Francis

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven