Nee & Ja & ?

De feestdagen hebben we allemaal goed doorstaan en eigenlijk waren we dan ook veel onderweg dat we niet echt van een rustige tijd kunnen spreken. Zoals verwacht en ook is uitgekomen waren de kerstdagen precies het moment van daten van Saartje dus betekende voor ons reizen.

Inmiddels zijn we al weer wat weken verder en krijgen we natuurlijk ook de vraag “merken jullie wat aan Saartje?”. Wil je dit zien of is het werkelijk zo en we merken echt wel dat ze wat wij noemen raar en voor Saartje onwennig gedrag vertoond.

Saartje is echt een tomboy en nu ineens is ze heel kroelerig en wil ze bij je liggen en niet alleen liggen maar ook zo lekker op haar rugje liggen.
Zoals gezegd apart gedrag voor ons Saartje!

De vraag die ook voorbij kwam was waar vind ik de informatie over het aankomend nestje? Dat is een makkelijke vraag want de informatie over de zwangerschap en wanneer er wat te melden is zal eerst met blogberichten gaan. Daarna komt alles bij elkaar vermeld op de webpagina Geboren en Groeien → Nu staat hier nog de webpagina’s van het vorige nestje.

Weergaven: 141

Scroll naar boven