Mooie doodleman

Wat stiller op de website is een feit want we publiceren alleen wanneer er ook echt iets te melden is zoals het krijgen van foto’s van onze uitgevlogen Doodle kleintjes. We denken dagelijks aan de kleine rakkers, hoe we van ze hebben genoten en hoe intens lief en knuffelig ze allemaal waren.De vele visites die we hebben gehad en de tijd en energie die we aan de families hebben gegeven.

Intens gelukkig worden we wanneer we een foto zoals hieronder van de familie krijgen waar naar ons idee de liefde vanaf spat! Joris is een echte goedzak en ik wist zeker dat de familie een geweldige familieDOODLE aan Joris zouden hebben hetgeen nu ook bevestigd wordt door de familie van Joris. De vacht van Joris gaat zeker komen zoals zijn hoofdje al laat zien.

Wanneer de correcte vachtverzorging gaat gebeuren zal Joris een mooie fleece vacht gaan krijgen. Maar kijk nu naar de oogjes zijn die niet om op te vreten… wij vinden van wel. Wellicht om een klein tipje van de sluier te geven wat hier achter de schermen is gebeurt. We hebben weer gezondheidstesten gedaan bij de mini’s en met vlag en wimpel hebben de mini Doodle meisjes dit weer doorstaan en 100% goedgekeurd. De oogjes is altijd lastig en toch vervelend weet ik uit eigen persoonlijke ervaring.

We zijn voorzichtig aan het plannen voor het eerste nageslacht van onze Abby een mooie crème kleurige mini Doodle. Een aantal geteste reuen hebben we in het vizier.

Weergaven: 140

Scroll naar boven