LoveTime

Jawel het was een drukke bende de afgelopen dagen want Kensi had ineens besloten dat het zover was, en nodig tijd werd, om loops te worden. Dus het “daten” scenario werd gestart van progesteron bloed prikken en alles in gereedheid brengen om te gaan reizen naar haar lover. Zoals je altijd ziet waren bepaalde partijen net nu op vakantie en werd er van ons gevraagd te improviseren hetgeen we ook hebben gedaan. Dit gaf wel als direct resultaat dat je moest gaan reizen op tijden zoals de spits iets wat niet echt handig was qua drukte.

Maar goed de trip werd bezegeld door een aanzoek aan onze Kensi en tja die kon ze niet weigeren. De keuze voor deze reu is dat we graag kleine medium Doodles fokken (tussen 45-55 cm) en de reu heeft reeds bewezen deze hoogte ook o.a. te vererven. Kensi is een ZEER stabiel, cool en relaxte Doodle meisje met een enorme “will to please” anders gezegd zeer werklustig is waardoor wij van mening zijn dat de kleintjes van haar in deze combinatie zeer slim en bereid tot werken zijn op een ieders niveau.

Vanaf heden kun je jezelf en je familie aanmelden om in aanmerking te komen voor een Doodle pup uit deze geweldige combinatie die wederom 100% Dutch Doodle is!

Weergaven: 64

Scroll naar boven