KIDS Saartje 4 weken

Wat vliegt de tijd want zo waren we naar de dierenarts en kwamen we terug met πŸ’– moeder en 5 kids wat een indrukwekkende ervaring weer. De eerste dagen draaide het gezin hier compleet om mama Saartje en haar newborns. En nu breekt de tijd aan dat mama heel langzaam wat afstand dient te nemen en de kleintjes gaan leren op eigen benen te gaan staan maar tjonge wat vinden ze dat nog moeilijk want inderdaad het is geweldig alles wat ze voorgeschoteld krijgen maar 1-2-3 hapjes en dan weer mama melk want dat is toch het allerlekkerst volgens het kroost van mama Saartje.

Langzaam aan ook de grenzen bij de broers en zussen aan het verkennen en opzoeken en jawel het eerste echte blafje is gehoord eveneens het piepen omdat mama Saartje buiten de ren was en de kleintjes hadden besloten dat dit buiten de ren zijn ook wel een aardige activiteit voor hun zou zijn dus wat doe je dan natuurlijk dan ga je heel zielig piepen en wie weet trappen die 2 beners er wel in hoe slim is dit? Nee dus het eten moest op dus eerst eten en dan weer schoongepoetst worden door mama want altijd een mooie pup zijn is πŸ₯°mama’s πŸ₯° motto.

Weergaven: 159

10 gedachten over “KIDS Saartje 4 weken”

 1. Wat een lieve kanjers zijn het allemaal.
  Wat doen ze het goed!
  Heerlijk weer om te zien, dank voor het filmpje!

  groetjes,
  Familie van Kampen
  ❀️Marluz

   1. Annerieksimons

    HELEMAAL MEE EENS. ONS TOEKOMSTIG GEZINSLID WORDT HIER OOK AL VERWEND. SINTERKLAAS HEEFT OOK WAT VOOR HAAR MEEGENOMEN 😁😍

 2. mariannevanekeren

  WAT GEWELDIG OM WEER EEN FILMPJE TE ZIEN VAN DEZE 4-WEKEN MIJLPAAL. LEUK OM TE HOREN DAT ZE AF EN TOE VAN ZICH LATEN HOREN.

  GROET,
  FAM. VAN EKEREN, HENGELO

   1. WAT EEN GEWELDIG FILMPJE. DEZE HEBBEN WE AL MEERDERE KEREN OP TV GEZIEN EN OP DE TELEFOON. KAN ER GEEN GENOEG VAN KRIJGEN 😍πŸ₯°
    WAT EEN DROPPIES!!

    1. Lief om ons te vertellen. Fijn dat jullie net als wij genieten πŸ₯°πŸ˜˜πŸ‘€

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven