Kids 2 weken

Een mijlpaal alweer want de kleintjes zijn inmiddels precies vandaag 2 weken geworden. Wat betekend dit voor de komende dagen namelijk dat ze echt heel langzaam de oortjes en oogjes open gaan en de kleintjes langzaam gaan horen en zien. Betekend ook dat ze langzaam hun eigen lichaamstemperatuur op regel kunnen gaan houden en de noodzaak van de warmtelamp steeds minder en minder gaat worden. Betekend voor ons dat wij de kleintjes met alle huishoudelijke activiteiten en geluiden kennis laten maken zodat we zeker weten dat ze de stofzuiger en mop weer gaan “aanvallen”. Het actief socialiseren is begonnen.

Om het filmpje hieronder vertellen we ietsiepietsie over de te verwachte structuren van vachtjes maar zoals gezegd hangt een en ander met grote mate af hoe jij zelf de vacht van jouw NL Mini Doodle gaat onderhouden. Meer informatie hierover in onze privé life sessies waar jij direct je vragen kan stellen. Wil jij naar aanleiding van dit verhaal over jouw Doodle zijn vacht een advies krijgen kijk dan is HiER voor de diverse sessie mogelijkheden.

Voor de Doodles heeft Marion Brouwer haar eigen productlijn is 100% natuurlijk ontwikkeld en voor een kijkje te nemen kijk dan is HiER waar voor een ieder zijn of haar voorkeuren wat te vinden is en met 1 doel namelijk GEEN klitten of wat voor andere narigheid in de vacht meer te bekennen.

Bezoeken: 14

12 gedachten over “Kids 2 weken”

  1. Wat een snoesjes en wat leuk om ze zo wat beter te kunnen zien. Dank daarvoor! Veel groeten, Sanna en familie

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven