Kensi ZWANGER

De afgelopen week werd het ons steeds meer duidelijk namelijk voor ons was Kensi echt zwanger. Tekenen hiervoor waren grillig eetgedrag en extreem aanhalerig en vooral al schommelend lopen en beschermend voor haar buikje wanneer ze ging liggen. Vanavond werd het duidelijk en bevestigd met de echo door onze fantastische dierenarts Gerda Veening van Dierenartspraktijk Van Dedem, namelijk Kensi en Bruno krijgen eigen Labradoodlekids.

De uitgerekende datum is ±27 november 2017 dus over ongeveer ±4 weken en dan kunnen we kennis gaan maken met de kleintjes. Op de echo hebben we minimaal 8 kleintjes gezien maar de dierenarts zegt dat we rekening dienen te houden met meer. Zoveel als bovenstaande echo foto laat zien hebben wij dan ook nog nooit op een echo gezien.

Wij werken niet met wachtlijsten en daarom kan iedereen op dit moment wanneer zij van ons een pup wensen, zichzelf aanmelden met ons pupaanvraagformulier die je hieronder vindt! Wij gaan even een kop koffie drinken en genieten van onze roze wolk samen met onze Doodles.

[wpforms id=”75″]

 

 

Weergaven: 401

Scroll naar boven