đź’–Huisregelsđź’–

Hier vind je brede informatie over de NL Mini Doodle(s) in al haar vormen. Baasjes kunnen hier vragen stellen over hun (toekomstige) doodle. Ook mag je verhalen, avonturen, foto’s en video’s delen van je lieve gezinslid en kun je wandelingen of wat anders leuks voor doodles organiseren. Een community bedoelt voor de gezelligheid!

Zelf hou ik van lief zijn voor elkaar, elkaar helpen en steunen! Er is dan dus ook een zero tolerance beleid voor onaardigheid in deze community. Love, love, love. Let wel op: het is allemaal liefhebberij. Stel gerust je vragen maar ga ook altijd met serieuze problemen of vragen naar de dierenarts of hondenschool.

Het kopen/aanschaffen van een NL Mini-Doodle doe je volledig op ‘eigen risico’. Deze community aanvaard en neemt hiervoor geen enkele verantwoording en/of aansprakelijkheid. Bij www.licg.nl vind je een onafhankelijke puppy checklist die te downloaden is.

NIET is toegestaan het volgende:
* (vacht) producten vermelden
* workshops vermelden
* coaching vermelden
* iedere commerciële en of non-commercieel vermelding in alle hoedanigheid. Wil je adverteren eerst overleggen en goedkeuring hebben van het dagelijkse beheer! Je kan het dagelijks beheer mailen met volgend e-mail adres: lissynl@gmail.com

Weergaven: 3

Scroll naar boven