Hoera 1 week

Vanavond zijn onze kleintjes precies 1 week oud en tjonge jonge wat zijn ze gegroeid. Hieronder de video van vandaag en wat je dan meteen opvalt is dat mama Abby alle vetbedjes wegschuift bij de kleintjes en ze de katoenen babydekens zelf perfect vindt. Wij hebben de afgelopen week keer op keer alles recht gelegd maar vinden het nu goed en Abby bepaald in deze.

Geeft meteen aan het bruggetje naar de kleintjes namelijk de mensen die we de afgelopen periode hebben gesproken de aanname hebben dat de kleintjes wat zal ik zeggen lekker makkelijk zijn of zo. Nou laten we je meteen uit de droom helpen een mini-doodle is net zoveel werk of misschien wel meer werk dan een medium-doodle.

Waarom meer werk? Omdat ze juist zo klein zijn en zo aandoenlijk lief ondeugend je geneigd bent alles goed te vinden en hierin zit de valkuil namelijk stel wel huisregels en hou jezelf en je familie aan. WANT… doe je dit niet zit je met 6-9 maanden wanneer de pubertijd komt met een onopgevoede mini-doodle met vaak dubbel zoveel werk, vooropgesteld dat de “schade” dan nog hersteld kan worden!

Realiseer je heel goed dat ook een mini-doodle opvoeding nodig heeft!

Wordt vervolgd.

 

Weergaven: 93

Scroll naar boven