Hoe gaat het met?

Zo weer even wat nieuws van ons hier uit het prachtige Overijsselse Lutten. De meest gestelde vraag is wel op dit moment wanneer we iemand spreken, “Hoe gaat het met Kensi en zie je al iets?”. Leuke vragen en eerlijkheidshalve is het wel zo dat je natuurlijk ook dingen wil zien dus we houden het nog even spannend.

Dan waren er ook de felicitaties over de tweet die op feacebook stond want men had begrepen dat Kensi 100% zwanger is. Dat weten we natuurlijk alleen wanneer er een echo is geweest die we inmiddels ook al hebben gepland. de fysieke veranderingen bij Kensi zijn er nog niet echt en komt pas met een week of 6-7 is onze ervaring.

Dan bovenstaande foto. Inderdaad we zijn weer gevallen voor Bruno om diverse redenen. Allereerst het nest van Alex was in onze ogen zo mooi van binnen en van buiten dat wij enorm blij zijn met de kleintjes van hun beide! Lieve zeer stabiele, sociale Labradoodles precies zoals je het wenst. Extreem goede vachten waarbij we nu zeker er van uit gaan mooie fleece vachten te gaan krijgen wellicht met ook wel wat slag erin.

Zodra er weer meer nieuws te melden is kan je dit vinden op onze website wat we melden via facebook en twitter!

 

Bezoeken: 200

Scroll naar boven