Hoe gaat het met?

We kregen e-mails of alles wel goed gaat bij ons 18-tal en bij deze kunnen we volmondig JA op zeggen, beide foto’s spreken voor zich lijkt ons. De ontworming heeft reeds plaats gevonden wat wij op dierenarts advies met het merk Drontal PUP doen. Geen enkele worm gevonden maar goed nu zijn ook de eventuele eitjes inwendig gedood. Doordat we zo vroeg met het opzetten van een positieve darmflora zijn gestart geen enkele diarree van geen enkele pup en dat is voor de gezondheid van de pups heel fijn. We zijn voor een super positieve darmflora gestart met gemalen biefstuk en toen de puppy-pap aangemaakt met geitenmelk wat ze heel lekker vinden. Het allerlekkerste vinden ze toch wel de vers vlees compleet wat wij o.a. geven van Lotgering de compleet versie voor pupjes.

We merken dit doordat ze echt volledig los gaan met het eten en hun best doen om alles op te eten. In het verleden kregen we vragen over waarom we een puppytrog gebruiken en niet iedereen een eigen bakje? De reden is wanneer je terug gaat naar de natuur dan zie je ook de natuurlijke rangorde waarbij iedereen op zijn beurt eet of drinkt. Nooit problemen en iedereen krijgt zijn beurt en vooral krijgt genoeg mits je natuurlijk voldoende aanbiedt.

Dan ook de volgende vraag van veel mensen, “hoe gaan wij in deze COVID-19 tijd actief socialiseren van de kleintjes?”.
Goeie vraag en ik kan alleen zeggen dat we ons volledig aan de wet houden wat betekend geen samenscholing of bijeenkomsten organiseren of houden of doen. Klinkt abstract maar betekend dat je mag maximaal met 1 persoon “wat” doen. Wij kiezen ervoor om nu geen extern contact met mensen te hebben of te houden om redenen die je zelf wel kan verzinnen. We gaan leuke dingen doen en vooral uitdagende dingen doen op ons grote terrein zodat wij de pupjes gaan geven wat ze voor socialisering nodig hebben. Het is voor ons vooral zeer creatief, inventief zijn in deze bizarre en abnormale tijd. Je kan ook spreken van overmacht want hoe anders hadden we het graag gewenst en gewild.

Voor het gebruik van Doodle of Labradoodle attributen, gereedschap en verzorgingsartikelen verwijs ik naar deze webshop: Natuurlijk4Dogs exclusief voor Doodles.

Bezoeken: 22

Scroll naar boven