Het kan echt waar

In deze video leer ik je en laat ik zien hoe je het vervilten van de vacht kan oplossen wanneer de vacht bijvoorbeeld in een zogenaamde vachtwisseling fase zit. Vaak wordt er geschoren of zeer kort geknipt maar je kan zien dat dit echt niet nodig is wanneer je de correcte in Neder land gemaakte vachtverzorgingsproducten gebruikt.

Alleen met de producten van Natuurlijk4Dogs kan ik het eindresultaat zoals getoond in de video garanderen. Voor Doodles de perfecte oplossing. Het leuke en vooral succesvolle is dat diegene die dit ontwikkeld en maakt een absoluut liefhebster is van de Doodle. Je kan ook zeggen met de Doodles in haar achterhoofd heeft ze deze conditioner ontwikkeld!

Ik werk zelf bij Trimsalon Knip & DoodleTrimsalon uitsluitend met de fantastische natuurlijke vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs.Ik ga niet voor minder want de resultaten ook bij huid en vachtproblemen bij diverse honden zijn fenomenaal te noemen.

Heb je vragen of kom je er voor wat betreft de vachtverzorging bij jouw viervoeter niet uit mag je altijd contact met me opnemen! Scheren is echt niet nodig alleen is even de vraag hoe je een en ander zelf kan realiseren?

Bezoeken: 80

Scroll naar boven