Soms is er een herplaatser beschikbaar

Bij de groep NL Mini Doodle is soms een herplaatser ter bemiddeling beschikbaar. Hier op de website doen we geen inhoudelijke informatie delen omdat de eigenaren dit via de externe groep en belangen behartiger willen laten lopen.

Hoe dan

In het ledengedeelte van de groep NL Mini Doodle en belangenbehartiger is een speciaal formulier geplaatst die, je wanneer je in aanmerking wenst te komen, door jouzelf dient te worden ingevuld. Vervolgens wordt dit formulier in behandeling en krijg je al dan niet antwoord over hoe dan verder.

Realisatie moment

Een herplaatst hond lijkt makkelijk maar ook het volgende is wel iets om over na te denken namelijk de hond is reeds gevormd en omvormen neemt tijd en veel liefde en geduld met zich mee. De herplaatser is goed geanalyseerd en verkeert inmiddels in goede gezondheid. Meer gedetailleerde informatie geschiedt middels een persoonlijk gesprek.

Voldoening

Wat waar is is waar namelijk iedere herplaatser die wij hebben mogen hebben en van genieten daarvan kan ik zeggen dat er inderdaad wat opstart perikelen waren of beter gezegd we moesten even aan elkaar wennen en van ons beide de “taal” leren. Toen dat gedeelte was gedaan waren we vrienden voor het leven 💖 en hebben we jaren gezellig met elkaar dagelijks genoten van het leven.

Doelgroep

De doelgroep die in aanmerking komt is grof gesteld een koppel van 50+ jaar die beschikken over kynologische kennis en een positieve houding in het leven hebben.

Hoe verder

Het aanmeld formulier is te vinden bij de groep NL Mini Doodle en belangen behartiger in het leden gedeelte.

Bezoeken: 1523

Scroll naar boven