Happy Doodle en zo

Het nieuwe jaar is begonnen en meteen was er al weer afscheid voor ons want de kleintjes zijn uitgevlogen wat natuurlijk de nodige emoties met zich mee brengt namelijk de vreugde voor de families en het afscheid voor ons dus ook het nodige verdriet. Hoe goed je jezelf ook voorhoud dat dit afscheid komt doet het voor ons nooit wennen. We kunnen ook alleen afscheid nemen wanneer ons gevoel in 100% overeenstemming is met ons hart.

Alle pupjes hebben een geweldige familie gekregen en gematcht en gaan naar ons idee een geweldig leven krijgen samen in gevuld met liefde en genegenheid iets waarom wij super blij voor zijn. Voor ons is de cirkel rond en gesloten en gaan we de kleintjes en hun families begeleiden met de rest van hun leven. Dan willen we kwijt dat we veel vragen over onze 💗Linsi en dan met name hoe gaat het met haar? We hebben hiervoor een nieuwe website gemaakt die je HiER kan vinden en waar je de update met regelmaat kan vinden.

Ander leuk nieuws om te melden is dat “onze” Dolly in verwachting is en begin maart haar kindjes verwacht. Dolly is door ons gefokt maar is niet bij en van ons.

Hieronder de echo foto van Dolly haar kindjes.

Bezoeken: 138

Scroll naar boven