Guusje haar dagboek – dicht

Het nieuwste bericht staat onderaan.

9-11-2022 Voor de Aspirant Families is de mogelijkheid gemaakt om op een privé internet plek binnen de NMD in te loggen. Voorwaarde is wel dat je behoort tot de Aspirant Familie en lid bent van de NMD

echo foto guusje

17-11-2022 Week #05 van Guusje haar zwangerschap is afgesloten. Voor de details kijk HiER > Nog wel even Guusje haar meest recentelijke foto hieronder om te bekijken.

24-11-2022 Week #06 van de zwangerschap van ❤ Guusje en wie haar dagboek volgt dat voor de details inclusief fot van haar buik je HiER kan kijken. Overigens er is nog plek op de inschrijflijst!

31-11-2022 Week #07 zijn we alweer in Guusje haar zwangerschap en tjonge wat zijn we nieuwsgierig naar haar kindjes. Lees HiER haar eigen blog bericht.

08-12-2022 Week #08 We zijn alweer in week 8 beland van de dracht. Er is weer een leuk blogbericht, althans vinden wij, en is te vinden HiER.

13-12-2022 #Dag 61 van de zwangerschap van Guusje en zij vindt het dat is tijds is dat haar kindjes het daglicht zien. En vandaag is het bevallen begonnen om precies te zijn om half 10 vanmorgen. De verdeling is: 3 reutjes en 1 teefje, allen in de kleur zwart net als mama Guusje. Enkele zelfs met een wit befje aan het bekje ook net als mama Guusje. De weg naar de tepel is door iedereen gevonden en lekker de biest, de eerste moedermelk, wordt door iedereen genuttigd en met smak geluiden en al. Hier de eerste foto van mama Guusje met Kids. Wij zijn on cloud nine 💖

14-12-2022 #dag1 We hebben een rustige nacht gehad waar de kids deden wat ze deden namelijk eten-tanken-slapen-eten-tanken-slapen en zo ging de dag geluidloos over in de nacht. Mama Guusje is een fantastische mama en net zoals mama Bobbie, is ze knettergek 💖met haar kindjes. Ze poets ze als nooit te voren en typische op de Abby, haar mama, manier. Ik zal het proberen uit te leggen, stukje voor stukje en dan echt ienimini stukjes vouwt ze als het ware haar lichaam om en rond de haar kleintjes. Mocht je onze manier aanspreken want voor enkele kleintjes zoeken we nog het gouden mandje 🌈

16-12-2022 #dag4 Alles gaat goed en kijk maar voor jezelf in het eerste filmpje. Wil je ons helpen word dan gratis lid van ons YouTube kanaal en klik vervolgens het belletje aan zodat je automatisch door YouTube wordt geïnformeerd wanneer we updates hebben.

19-12-2022 #dag7 De kleintjes hebben de 1e week erop zitten en zijn 1 week oud. Als fokker wens je altijd een verdubbeling van het geboorte gewicht. Deze kleintjes hebben geen verdubbeling maar verdrievoudiging en dat kan ook niet anders want alle vier hebben ze 2 tepels ter beschikking. We noemen het ook niet drinken maar tanken. Het zijn vredige pupjes waarbij het meisje nu een evenbeeld van mama Guusje is met wel het wezenlijke anders is haar vacht want die van haar is curly en van mama is een fleece vacht. Haar broers hebben de vacht van mama en zijn fleece van structuur. Dan zijn er mensen die vragen om hun persoonlijkheden en daarop antwoord is dat dit nog te vroeg is. Voor ik het vergeet te vertellen, er is ook een online fotoalbum.

22-12-2022 #week1+2dgn Alles gaat goed en je ziet de kleintjes per dag groeien en sterker worden. Je merkte bij het wegen hoeveel en met name dan ook het tegenstribbelen wanneer een kleintje in de handen is/zijn. Foto’s dat ze leuk rechtop zitten gaan er zeker komen als ze wat ouder zijn. De oogjes en oortjes gaan tussen 10-14 dagen langzaam open. De wereld wordt steeds groter en wij begeleiden de kleintjes daarin.

25-12-2022 #week1+5dgn Speciaal voor de feestdagen klik HiER 🎄✨

26-12-2022 #week1+6dgn Speciaal deze 1e 4-ling foto 🎄✨
Linksboven teefje | rechtsboven reu
Linksonder reu | rechtsonder reu

Ons kwartetje

30-12-2022 #week2+3dgn De oogjes zijn open of althans je ziet en merkt dat zich meer bewuster worden van de omgeving maar alles is net als bij baby’s nog schimmig qua zicht voor ze. Met de oren niet anders, je merkt dat ze beginnen te horen maar alles gaat geleidelijk van blind naar zien en van doof naar horend. De reden dat pupjes doof en blind worden geboren is dat ze het nest niet kunnen verlaten en zo een niet makkelijke prooi worden/zijn voor roofdieren. Hoe mooi de natuur in alles voorziet. De kleintjes gaan wel oud + nieuw bewust mee maken maar het grote voordeel is dat Doodle mama Guusje een nuchtere meid is en deze rust zo overdraagt aan haar kids.

02-01-2023 #week2+6dgn ✨Allereerst een goed 2023 van ons allemaal gewenst.✨ Vandaag weer een kleine update over Guusje & Kids. 4 families hebben zich aangemeld en we samen met de families gaan kijken voor een voor een perfecte match. Wij bekijken het vanuit het standpunt van onze NL Mini Doodle pup en kijken of zij aan de behoefte van de pup kunnen invullen en voldoen. De familie of ze de pup leuk en passend vinden in hun gezin. De kleintjes zij druk bezig met alles te verkennen. Denk niet dat dit uren duurt 1-3 minuten en dan is het batterijtje op en vallen ze weer een diepe slaap.

05-01-2023 #week3+2dgn Op precies 3 weken leeftijd van de kleintjes hebben ze gemalen biefstuk van de zelf slachtende slager hier uit het dorp gekregen. Hoe ging dit? De kleintjes kregen individueel een portie biefstuk aangeboden. De geur en structuur van het vlees is totaal van anders als moedermelk. Het happen en aanpakken en verwerken van het vlees in de bek is wel even wat voor wat betreft de structuur anders dan de melk. Vandaag zijn we gestart met de eigengemaakte puppypap.

13-01-2023 #week4+3dgn Even wat stilte vanuit deze kant en niet voor leuke redenen namelijk ik ben gevloerd vanaf maandag net een niersteen(tjes) passage en je wilt echt niet weten hoe pijnlijk en daarna totale uitputting dit is vandaar even niets. Totaal onverwachts haakte een familie af voor het teefje vandaar dat zij voor de juiste familie beschikbaar is gekomen. Interesse? Lees de verkoopwijze pagina.

17-01-2023 #week5+0dgn Vandaag is het alweer 5 weken geleden dat de kleintjes geboren zijn en tjonge wat was dat indrukwekkend zo terug mijmerend. De kleintjes groeien allemaal uit naar eigen individuutjes waarbij ze alle vier 1 gemeenschappelijke deler hebben namelijk dat ze heel lief zijn en echt geen greintje van dominantie maar dat zijn mama NL Mini Doodle + papa Poodle ook niet. Natuurlijk wordt er onderling grenzen opgezocht. Namen die nu bekend zijn: Dollie, Buddy, Tecco en Bössel. Overigens het meisje Mini Doodles Dollie heeft ook via en met hulp van de familie Mini Doodles Ollie heeft ze haar familie gevonden dus “mond op mond” reclame hoe mooi is dat.

22-01-2023 #week5+6dgn De kleintjes ontdekken de wereld in rap tempo en dat gaat gepaard met het zogenaamde vallen en opstaan. We hebben heer de discussie levendig over in plaats van dit nest standaard te vaccineren dit nest te gaan titeren. Dit zijn kleintjes en je dan voor te stellen dat een NL Mini Doodle pup van 2 kg net zo veel entstof binnen of ingespoten krijgt als een Deense Dog pup van 10 kg is niet in verhouding. Dus de eerste stap is gezet en we gaan titeren. Behalve deze beslissing door ons genomen weten dat meteen effect heeft voor de toekomstige eigenaren. Overigens een mooi volledig 100% natuurlijk verzorgingspakket om aan te schaffen is deze: klik HiER

25-01-2023 #week6+1dgn De keuze is in overleg met Dierenarts Gerda Veenink en samenwerking met de Dierenkliniek DAP Van Dedem genomen deze keer gaan we in plaats van de standaard puppy enting gaan we titeren. Behalve dat ook zijn we ook gestart met actief in en buitenshuis actief socialiseren. Voor het eerst buiten de werp-ren was niet echt een succes maar het begin is gemaakt en nu gaan we uitbouwen.

30-01-2023 #week6+6dgn Leuk nieuws voor jou want ons teefje is op zoek naar een passende familie! Interesse? Neem contact met ons op!

NL Mini Doodle Poppey

31-01-2023 #week7+0dgn Nog meer goed nieuws. De dierenarts is geweest en allemaal zijn ze uniek gemaakt door middel van een chip. Het titeren is goed verlopen en ze zijn door mama Guusje goed beschermd want over 4 weken weer titeren en dan kijken voor de stand van zaken inzake hun weerstand. Alle data is genoteerd in hun officiële Europese Dieren paspoort document.

4-02-2023 #week7+4dgn Druk – druk – druk met actief socialiseren zoals naar de grote planten kweker en naar het station maar natuurlijk ook de dierenwinkel allemaal activiteiten buitenshuis.

7-02-2023 #week8+0dgn We blijven heel druk met actief socialiseren. De afspraak voor uitvliegen van 2 pupjes staan gepland. Voor 💖 Poppie zoeken we nog een gouden familie. Maar voor nu sluiten we 💖 Guusje & 💖 Kids Dagboek. Houd de website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor de informatie brieven >

pupjes

Weergaven: 1095

Scroll naar boven