NL Mini Doodle

Guusje update #04

Alles gaat precies volgens het boekje wat betekend dat de eetlust van Guusje wat beter is geworden. Vandaag is Guusje precies 6 weken zwanger. We rekenen erop dat Guusje zeker de 63 dagen vol gaat maken dus nog eventjes wachten. Hieronder een foto van de buitenkant van de buik van Guusje. Voor de echo is het haar van Guusje haar buik weggeschoren.

De dracht tussen 7-9 weken: Op naar de grote wereld

Mama’s baasjes kunnen me op de echo heel duidelijk zien, want mijn skelet is af. Ze kunnen me ook voelen als ik zachtjes schop. Mama is bijna kaal op haar buik. Zo kan ik straks makkelijk vinden waar ik moet drinken. De laatste paar weken zijn best zwaar voor haar, maar we zijn er bijna! Ik besteed al mijn energie aan groeien, groeien en nog eens groeien. Eten wordt moeilijker voor mama, doordat wij zoveel ruimte innemen. Een geconcentreerd dieet kan voor haar de oplossing zijn. Vanaf dag 57 (het begin van week 9) kan ik veilig geboren worden, al komen de meeste puppy’s er na 60 à 63 dagen uit. Ik kan niet wachten tot ik mag spelen!

pupjes

Bezoeken: 43

Scroll naar boven