Guusje #03 zwanger

Inmiddels gaan we naar week 5 van de zwangerschap. Afgelopen week was Guusje een beetje misselijk omdat de kleintjes dieper gaan nestelen zal ik het zo maar even noemen. Net als haar mama eet Guusje grillig maar heeft altijd honger naar lekkere dingen hetgeen wij haar ook gunnen en erger nog geven. Ik weet het we worden gemanipuleerd door deze ravenzwarte NL Mini Doodle dame.

Hierboven zie je de foto van Guusje van afgelopen dinsdag waarbij haar geschoren buikje goed te zien is maar ook haar prachtige glans van haar vacht. Zoals gezegd eet Guusje op dit moment grillig maar “normaal” eet de compleet vers vlees voeding en ook geperste brokken die zijn samengesteld uit alleen natuurlijke ingrediënten en ook zonder toevoeging van granen.

Verder hebben we nog plekjes open voor onze inschrijflijst! Wil je een pup van een verantwoorde fokker vandaan die transparant is in alle zaken die van toepassing met de pup te maken hebben. Jullie zoeken een verantwoorde fokker en wij zoeken de familie die weet dat een pup volwassen wordt het dat het 1e levensjaar van een heel investeren is en met liefde gaat het allemaal vanzelf.

Voor ik het vergeet Guusje is rond de 38 cm schofthoogte en weegt 9 kilo. Een beauty volgens onze dierenartsen 😍

Op de 20e NOVEMBER houden we een GRATIS webinar waar je GRATIS aan kan deelnemen. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

pupjes

Bezoeken: 35

Scroll naar boven