Groot nieuws

Jawel we kunnen melden dat donderdag morgen de geboorte is geweest van de 5 kleintjes van ❤ Saartje en BoB ❤ De verdeling is geworden:

 • 1 Zwart Teefje
 • 1 Crème Teefje
 • 3 Zwart Reutjes

Mama Saartje is uitgeteld en is aan het bijkomen en zeker aan het genieten van haar kroost. Wij zijn zelf volledig aan de latten want we zijn al zo’n vier dagen aan het waken en wat al niet meer. In ieder geval gebroken nachten en dat breekt zeker op. We weten dat er enorme interesse is voor onze pupjes en we kunnen onmogelijk iedereen aan een pup helpen want zoveel fokken we eenvoudig niet.

Wil je dicht bij het vuur zitten dan zeker je aanmelden bij de Nederlandse Mini Doodle groep die HiER online te vinden is.

De komende tijd gaan we foto’s, videos en blogs over het opgroeien van de kleintjes hier op de website plaatsen zodat iedereen die dit wenst kan meegenieten. Ik weet er is ons al herhaaldelijk gevraagd wanneer er in de toekomst bij ons een nieuw nestje komt. Hierover willen we kwijt dat bij goede gezondheid en dagelijks leven we weer een nieuwe combinatie gaan plannen en initiëren rond voorjaar maart 2021.

Weergaven: 27

32 gedachten over “Groot nieuws”

 1. Ook hier genieten we met de kinderen van Saartje en haar pups..
  En de super verzorging!
  Leuke verslagen!
  Geniet van deze mooie liefdevolle momenten,
  en wat fijn dat het met iedereen goed gaat!

  ❤️ van de familie van Kampen,
  Marluz & Maarten
  Maxime & Mathies

 2. Wat een genot om te kijken naar mama Saartje en haar kindjes 💕. Wij kijken uit naar de foto’s en uitgebreide verslagen van de kraamdagen. GENIET LEKKER!

  Veel liefs 💖 en dikke knuffels vanuit Noordwijk

 3. Hallo, wat een feest !!, van harte gefeliciteerd met de puppy’s. we zijn al 2 dagen aan t bellen maar kunnen jullie niet bereiken, konden ook niet reageren maar het schijnt nu toch te lukken.
  wat een lieve foto’s .
  de laptop staat de hele dag aan om maar niets te missen
  groetjes Jakob en Alie

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven