GRATIS webinar

Hoe los en voorkom je de klitten bij de (Labra)Doodle op een natuurlijke manier?Iedere hondenvacht ruikt door de oude huidresten en smeer die zich opeen stapelen in de vacht wat betekend dat wij mensen deze resten ruiken zeker wanneer de vacht bijvoorbeeld nat wordt, de welbekende hondengeur. Zo ontstaan klitten bij je hond. De vachtspray lost dit smeer & klitten op en sluit de haarschubben.

Dit is een voorbeeld om op eenvoudige wijze een nare eigenschap op te lossen en zo zijn er nog veel meer praktische tips voor tijdens het borstelen juist wel of juist helemaal niet te doen. Mijn insteek is altijd volledig natuurlijk te werken met de vacht van de honden. Juist deze praktische kennis ga ik met jullie delen tijdens de webinar op 2 mei 2021 aan staande.

Het webinar wordt gegeven middels gratis software van ZOOM. Download de gratis software op je eigen device (PC, tablet, telefoon). Je ontvangt een e-mail met o.a. een deelname link met wachtwoord. Het aantal deelname plekken is beperkt en echt VOL = VOL!

Resumerend voor jou de volgende gegevens:
Aanvang: 11:00 uur
Duurt : ±1 uur
Wanneer: 6 juni 2021
Kosten: GRATIS

AANMELDEN KLIK HiER

getrimd

Bezoeken: 70

Scroll naar boven