Geboren Kids Kensi

Wederom kunnen we trots melden dat πŸ’š Kensi πŸ’š trotse moeder is geworden van 11 Doodle kleintjes in vier verschillende kleuren te weten in het zwart, crΓ¨me, chalk en abrikoos. De grote vraag voor vele was en is wat is nu de maat geworden want deze combinatie hadden wij nog niet “gedaan”. πŸ’šKensi πŸ’š is klein medium en πŸ’š BoB πŸ’š is de voor ons mini maat. Terug fokkend voor de vacht en de maat zien we in dit fantastische nest dat dit voor de 100% is gelukt.

We zien kleintjes die, en je gelooft dit wellicht niet zonder dat je dit zelf hebt gezien maar hebben dezelfde grote als de kleintjes van πŸ’š Doodle mama Abby πŸ’š die overigens al weer de welbekende “grote bek” heeft en echt een ware steun voor πŸ’š Kensi πŸ’š is geweest. Wat is het toch mooi hoe de groepsdynamiek werkt en hoe dan onderling ook echt kan spreken van vriendinnen. Maar goed het idee wat we hadden van de combinatie is voor de 100% gelukt op vele aspecten en dat vinden we beide geweldig.

πŸ’š Kensi heeft ruim de tijd genomen om te bevallen en dat was helemaal goed daarentegen wij hebben de nacht doorgehaald dus vanavond vroeg naar bed (of althans ik want Harriet slaapt voor de beide werp rennen). De kleintjes hebben allemaal de volgende gewichten die liggen tussen de 200 gram – 250 gram eigenlijk net als de kleintjes van πŸ’š Abby. OK voor zover de update en ik hoop niet te warrig maar ik beken meteen dat ik moe ben.

Weergaven: 15

6 gedachten over “Geboren Kids Kensi”

 1. Lauran & Maud

  Ook wij zijn in de 7e hondenhemel. Wij hopen over een maand of 2 onze apricot-kleurige doodle-reu een warm nestje te geven. Dex is nu al onze grote kleine held.

 2. Nikki van Vliet

  Wat een mooie pupjes heeft kensi op de wereld gezet zeg! We zijn heel blij dat we 1 van de 11 het gouden mandje mogen bieden. We hebben besloten de kleine meid Moos te noemen. Kunnen niet wachten. Maar eerst mag ze groot en sterk groeien !

  1. Wat een leuke naam en wij gaan samen met πŸ’– Kensi πŸ’– onze stinkende best doen.

 3. Jolanda van Hagen

  Een prachtig mooi bericht, en ziels gelukkig dat wij baasje mogen worden van 1 van de pupjes van Kensi❀. Wensen jullie allen een rustige nacht toe…..😴

  1. Dank voor de 🌞wensen en de rustige nacht is het geworden maar wel een gebroken nacht omdat we de flesjes mochten geven en goed worden aangepakt door de 🌞 kleintjes. Op dit moment krijgen de 🌞kleintjes echte volle geitenmelk iets wat ze heel lekker vinden.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven