NL Mini Doodle

Eruit dag op dag 35

Vandaag op dag 35 is er weer een mijlpaal, namelijk allemaal voor het eerst zelfstandig en alleen uit de puppy ren. De inmiddels al 3 x vergroten met die verstande dat deze keer ze actief meehielpen en zagen wat er gedaan werd en….. door het huis aan het verkennen waren. Kennismaakten met verschillende tantes en vooral veel ontdekkingen doen.

De eerste indrukken werden opgedaan en vooral door de kleintjes gezien. We hebben getracht en een poging gewaagd om een en ander vast te leggen maar alles gaat razend snel. Hopelijk genieten jullie van de film net als wij in real life. Ohhhhh ja….. de zwart-witte en de crรจme dame waren het brutaalst en ook haantje de voorste. Dat beloofd wat voor de toekomst. Onze Pien probeerde ๐Ÿ’– vriendschap te sluiten met Sacha.

Wil je meer weten of spreekt een pup je aan dan is een belletje het snelst en makkelijkst. We kunnen uren over de kleintjes vertellen want ze worden steeds leuker en krijgen allemaal een eigen persoonlijkheid. Allemaal zijn ze super knuffelig en worden steeds meer klaar voor de grote wereld. 1 ding staat vast dat wij ze helpen voor de eerste schreden.

NL Mini Doodle

Bezoeken: 43

Scroll naar boven