schema-pup-klein

En nu hoe is de stand van zaken? #02

Iedere dag “buikje” kijken is een vast onderdeel van het dagelijkse leven van de mama in wording. Geweldig vindt ze dit maar ook nog wel spannend hetgeen een leuke wisselwerking geeft tussen ons en haar waarbij zij de leiding heeft en vooral aangeeft wat ze wenst en wat ook echt niet. Wij geven leiding vanuit ons gevoel waarbij wij de natuurlijke rangorde als leidraad nemen.

Veel mensen vragen ons regelmatig “wie is de baas?”. Binnen de groep is een natuurlijke rangverdeling waarbij wij de beide alfa’s zijn net zoals jij als het goed is samen met jouw knuffel in huis. Ons a.s. moedertje in spé staat niet zo hoog in onze rangorde maar heeft een zeer eigenzinnig karakter wat haar een ontzettend leuke, gezellige en sociale NL Mini Doodle naar ons idee maakt.

Merken jullie al wat?

Jazeker zoals al eerder verteld “ze” is heel aanhankelijk om niet te zeggen kleverig iets wat we heel goed kennen van haar mama Abby wanneer zij drachtig was ook heel knuffelig en aanhankelijk. Je zou bijna zetten zo moeder zo dochter iets wat wij heel leuk vinden. Willen we al speculeren over de kleurtjes dan is het antwoord ook heel simpel want alles is mogelijk. Is dit nu niet bijzonder?

hond-2weken
foetus hond – 2 weken

Wat kan je doen om in aanmerking te komen?

Ook dit hebben we al vaker in de blogberichten verteld en aangegeven. Volg ons stappenplan wat je kan vinden op de webpagina Onze Verkoopwijze zoals o.a. ons pup inschrijf formulier en neem contact met ons op op een van de twee telefoonnummers die te vinden zijn op onze contact webpagina. Persoonlijk contact vinden wij een must en bellen vinden wij altijd prima anders geven wij het wel aan.

Weergaven: 19

Scroll naar boven