En nu?

Update 05-02-2020
Zoals beloofd houden we hier op de website alles bij. Althans wanneer er ook echt wat te melden is.

De doodle dames zijn op dit moment uit gedate en nu is het aftellen tot aan de echo wat over zo’n 2 weken zal zijn. SPANNEND! Meer duidelijkheid komt hier dan ook weer vanzelf als er ook echt meer te melden en te laten zien is.

Wanneer de echo laat zien en gaat bevestigen waarop wij hopen namelijk dat we kleine mini-doodles gaan krijgen, dan gaan we de aanstaande Doodle ouders vermelden even als de uitslagen en natuurlijk ook foto’s van de echtlieden.

Vragen die we krijgen is bijvoorbeeld deze van merk je al wat?
De dames zijn geheel verschillend want de ene is duidelijk een stuk rustiger en de ander is zo gek als een deur in vergelijking met hun “normale” gedrag. Wij zijn net zo nieuwsgierig als iedereen die contact met ons heeft opgenomen en daarom schrijven we nu ook wat hier neer.

Bezoeken: 6

4 gedachten over “En nu?”

  1. wat een spannende tijd! we volgen jullie op de voet … leuk hoor!!! en jullie schrijven ook zo bijzonder!

    1. Dank voor je reactie en leuk dat onze website jullie aanspreekt! Zoals gezegd we schrijven vanuit ons hart en passie 🙂

  2. Wat een leuke website, vrolijk met duidelijke informatie.
    Met heel veel belangstelling volgen wij alle ontwikkelingen op de voet.

    1. Dank je wel voor het compliment 😉 We schrijven vanuit ons hart met een vleugje van ons hoofd, delen wat we beleven van o.a. wanneer we kleintjes “krijgen”.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven