En…..hoe gaat het dracht #dag21

Vandaag is het dracht #dag21 en kan je jezelf afvragen hoe gaat het nu en zie je al wat? Leuke vraag maar eerst nog even dit.

Mini Doodles Charlie

En de meest recentelijke impressie van πŸ’– Mini Doodles Charlie die leeft als en prins, in het zuiden van het land πŸ’– en ons regelmatig update met o.a. foto’s.

Week 3-4: zo groot als een hazelnoot!

Allereerst afgaande op de lichamelijke kenmerken durven we te stellen dat we vertrouwen hebben dat alles gelukt is. Maar zekerheid is wanneer de echo is gemaakt en we de print van de echo met jullie kunnen delen hier op onze Mini Doodles website.

Op de negentiende dag kruip ik nog dieper weg in de baarmoederwand. Jammer genoeg kan dat mama een beetje misselijk maken, maar dat duurt niet erg lang. In week 4 begint mijn koppie te groeien. Ik krijg ogen en mijn eerste ruggenwervels.

Nu groei ik echt heel snel. Ik ben al drie keer zo groot als in het begin. Wist je dat ik al zo’n 15mm ben? Dat is even groot als een hazelnoot! Ik krijg nu ook organen. Als mama’s baasjes ons voor het eerst willen zien, kan hun dierenarts een echo maken.

pupjes

Weergaven: 38

Scroll naar boven