Effies delen

Vacht verzorging is een essentieel onderdeel van de verzorging van een Doodle of dit nu een mini is of welke maat dan ook is. Voor wie het nog niet weet behalve de Doodles heb ik nog een passie en dat is het ontwikkelen en produceren van natuurlijke verzorgartikelen en natuurlijk in het bijzonder voor Doodles onder de naam Natuurlijk4Dogs.

Uiteraard voor Doodles specifieke producten ontwikkeld voor de vacht met typische kenmerken en eigenschappen waarvan ik er een paar zal noemen. Veel tijdbesparing in het drogen van de vacht en wanneer je getallen wil horen 75% – 85% korter. Het oplossen en ook voorkomen van klitten en vervilten van de vacht. Geen hondengeur meer want ook dat wordt opgelost op een verantwoorde manier zonder de natuurlijke jas aan te tasten.

Bij Natuurlijk4Dogs op de website is onlangs een gigantisch leuke informatieve serie gestart speciaal voor diegene die een pup heeft of gaat krijgen. Bijna te mooi en teveel informatie van dermate kwaliteit dat er eigenlijk betaald voor dient te worden maar voor nu is deze serie volledig gratis. Hieronder vind je de link voor de serie.Weergaven: 14

Scroll naar boven