Doodly 2020

Voor allemaal de DoodlyBesteWensen2020 gewenst en zeker voor wat betreft de gezondheid voor mens en dier. We hebben even niets geschreven omdat op Doodle nieuws gebeuren er ook niets te melden is/was. Zoals de geregelde bezoeker weet laten wij altijd de natuur haar eigen weg gaan zo ook voor wat betreft de loopsheid van de dames. Alles ziet er voor het oog nog heel rustig uit en vinden we prima.

Marion is binnen 1 jaar voor de 2e keer aan een van haar ogen spoed geopereerd en deze keer aan haar linkeroog. Alleen al daarom al vinden wij de rust die er nu is welverdiend en is haar revalidatie tijd aangebroken. We hebben onze zeer kleine huiselijke roedel uitgebreid met een kleine mini jonge man die hopelijk onze fok gedachtegoed kan komen versterken. Hij komt uit volledig op DNA niveau geteste ouders, iets wat voor ons gezien de koers die wij zelf voeren een 100% eis was. Foto’s gaan zeker komen wanneer alles klinisch en röntgenologisch goed is gekeurd. Voor nu ziet alles er veel belovend uit en voor ons ook super belangrijk hij past super goed in de groep.

Dat was het voor nu even en nee voor ik het vergeet een collega fokker heeft een groot mini Labradoodle F1 zwarte reu die 10 januari 1 jaar wordt per direct beschikbaar. Ouders zijn volledig getest. Wil je meer informatie dan even een email sturen via de gegevens die op de webpagina contact staan vermeld en dan sturen we je de adres gegevens.

Update: Hij heeft zijn gouden mandje gevonden!

Bezoeken: 6

Scroll naar boven